Drona
Creăm videoclipuri cu imagini video, de ex pentru a promova vânzările în cazul unei proprietăți.

 

Filmari cu drona in imobiliare

Agentiile imobiliare pot beneficia de serviciile noastre de fotografiere si filmari cu drona astfel incat potentialii cumparatori sa aiba o vedere clara asupra exteriorului proprietatilor si a imprejurimilor acestora.

Prezentarea unor astfel de imagini aduce plus valoare ofertelor si poate convinge clientii agentiilor imobiliare de valoarea proprietatilor. De asemenea terenurile mari pot fi filmate sau fotografiate de la inaltimi convenabile astfel incat sa ofere detalii ce pot ajuta tranzactiile imobiliare.

Daca aveti de vanzare o vila cu piscina exterioara de exemplu si doriti un mijloc eficient de a o promova online, o filmare cu drona a acestei vile impreuna cu terenul aferent va forma in randul publicului o imagine cat se poate de sugestiva dar si deosebita, spectaculoasa si care este menita sa atraga cat mai multe priviri.

Unghiurile de filmare ale camerei video (care este montata pe drona) sunt neobisnuite si dau nastere la cadre de o diversitate si de o naturalete incantatoare. Daca sunteti agentie imobiliara si aveti la vanzare astfel de imobile pretabile la filmari aeriene cu drona, nu ezitati sa luati in calcul un astfel de mijloc de promovare. Retelele sociale, websiturile de profil vor atrage un numar mare de vizitatori marind astfel sansele de vanzare.